Sluiten

Chinese koolsalade met mango en kokos

Waan je in een warm ver oord met deze knisperend verse Chinese koolsalade met mango en kokos. Yammmmm

  1. Chinese koolsalade met mango en kokos

1/4 Chinese kool 

1 rijpe mango 

2 el rozijnen 

1 el mayonaise 

1 el yoghurt 

1/2 tl mosterd

1 el geraspte kokos

peper en zout 

  1. Snijd de kool in ragfijne reepjes.
  2.  Snijd de pit uit de mango en snijd er blokjes van.
  3.  Wel de rozijnen een paar minuten in wat lauw water.
  4.  Rooster de kokosrasp al omscheppend in een droge koekenpan goudbruin. 
  5. Meng kool, mango en rozijnen door elkaar. 
  6. Klop de mosterd, mayo en yoghurt in een kommetje door elkaar en schenk over de salade. Schep alles een paar maal goed om. Garneer de salade met de kokos.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen