Sluiten

Gevulde puntpaprika met groenselderij, couscous en pittige kaas.

Puntpaprika gevuld met couscous, dadels en noten uit de oven. Lekker met een frisse salade.

  1. Gevulde puntpaprika met groenselderij, couscous en pittige kaas.

100 g couscous

water of groentebouillon    

2 sjalotjes, gehakt

1 el olie

2 puntpaprika's

2 stengels groenselderij

2 dadels, ontpit en in stukjes

2 el amandelen fijngehakt

snufje kaneel

2 grote el geraspte Lye Cross Red Leicesterkaas of een andere pittige kaas

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.Kook wat water of bouillon.
  2.  Doe de couscous in een kom en schenk er zoveel water of bouillon bij dat het precies onder staat. Dek af en laat 15 minuten wellen.
  3. Fruit de sjalot en de stukjes groenselderij in wat olie tot ze glazig worden.
  4. Snijd de paprika's in de lengte doormidden. 
  5. Schep de sjalot en de groenselderij met de dadels,de amandelen en het kaneelpoeder door de couscous, proef of er nog zout bij moet.
  6. Vul de paprika' s met het couscousmengsel en strooi de geraspte kaas erover.Zet een half uurtje in de oven. 

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen