Sluiten

Kip met zoete zilverstelen

  1. Kip met zoete zilverstelen

2 kipfilets

400 g zilverstelen

1 ui

2 tl honing

vers gemalen koriander en/of peper

zeezout naar smaak

olijfolie

  1. Zilverstelen wassen en in smalle reepjes snijden. 
  2. Kipfilets in stukjes snijden of knippen met een schaar en bakken in olie. 
  3. Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden. 
  4. Kip uit de olie scheppen en apart bewaren. 
  5. Ui fruiten in de hete olie. 
  6. Zilverstelen toevoegen met een heel klein scheutje water en in ongeveer 5 min gaar stoven. 
  7. Kip toevoegen aan de groenten en het gerecht op smaak brengen met zout, peper, koriander en honing. 
  8. Lekker met aardappelpuree.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen