Sluiten

Knolselderij met zoete zilverstelen

  1. Knolselderij met zoete zilverstelen

4 plakken knolselderij

200 g zilverstelen

1 ui

100 g Parmezaanse kaas

2 tl honing

vers gemalen koriander

zeezout naar smaak

vers gemalen peper

olijfolie

  1. Kaas raspen op een fijne rasp. Knolselderij in plakken snijden, schillen en even bakken in olie. Een klein scheutje water toevoegen en in ongeveer 10 min gaar stoven. 
  2. Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden. Ui fruiten in olie. 
  3. Zilverstelen wassen, in smalle reepjes snijden, toevoegen aan de uien en in ongeveer 5 min gaar stoven. Peper boven de knolselderij malen en de plakken bedekken met geraspte kaas. 
  4. Kaas met een deksel op de pan laten smelten. Knolselderij over borden verdelen. Koriander, zout en honing door de zilverstelen roeren. 
  5. Zilverstelen op de knolselderij scheppen. Lekker met gekruide rijst of haver.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen