Sluiten

Ananas met notenkaneelkwark en cacao

  1. Ananas met notenkaneelkwark en cacao

Feestelijk toetje voor op een mooi gedekte tafel:
1/2 ananas

4 el volle kwark

handje walnoten

1/4 tl kaneel  1/2 tl voor garnering

1/2 tot 1 tl cacaopoeder 1 tl voor garnering

honing naar smaak

  1. Walnoten fijn hakken en mengen met kwark, honing, kaneel en cacao. 
  2. Ananas in schijven snijden en schillen. Harde kern uit de schijven weg snijden. 
  3. Serveer per persoon 2 schijven ananas met een toefje kwark in het midden van elke schijf. 
  4. Kaneel en cacaopoeder mengen en over en rond het toetje strooien.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen