Sluiten

Witte kool met kip en taugé

  1. Witte kool met kip en taugé

1/2 witte kool

1/2 bakje taugé

1 ui

200 g kipfilet

1/2 tl komijnzaad

een scheutje shoyu of tamari

vers gemalen peper

zeezout naar smaak

olijfolie


  1. Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden en fruiten in olie.
  2.  Komijnzaad toevoegen. 
  3. Kool in smalle reepjes snijden, met een klein scheutje water toevoegen aan de uien en in ongeveer 10 min gaar stoven. 
  4. Kipfilet in stukjes snijden of knippen met een schaar en krokant en gaar bakken in olie. 
  5. Taugé de laatste 2 à 3 min met de kool meestoven. 
  6. Kip aan de groenten toevoegen en het gerecht op smaak brengen met shoyu, peper en zout. 
  7. Lekker met rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen