Sluiten

Schorseneren met pasta en kaassaus

  1. Schorseneren met pasta en kaassaus

150 à 200 g pasta

400 g schorseneren

1 ui

200 g blauwschimmelkaas

3 el tomatenpuree

ongeveer 2 dl rijstdrank of water met een scheutje melk

olijfolie

  1. Schorseneren onder water schillen met een dunschiller, in stukjes van 4 à 5 cm snijden, meteen in een laagje rijstdrank leggen en in ongeveer 10 min gaar koken.
  2.  Pasta gaar koken zoals op de verpakking beschreven staat. 
  3. Ui schillen, klein snijden en fruiten in olie. Kaas in kleine stukjes snijden of brokkelen. 
  4. Tomatenpuree en kaas aan de uien toevoegen. 
  5. Saus op gewenste dikte maken met kookvocht. 
  6. Pasta op borden scheppen. 
  7. Schorseneren over de pasta verdelen.
  8.  Kaassaus erover schenken. 
  9. Lekker met veldsla of winterpostelein.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen