Sluiten

Koolraap met spek en pinda’s

  1. Koolraap met spek en pinda’s

1/2 koolraap

2 uien

2 handen vol doppinda’s

100 g dobbelsteentjes spek

200 ml kokosmelk

olijfolie


  1. Spek uitbakken in olie in een koekenpan. 
  2. Uien schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden. 
  3. Ui fruiten in olie in een pan met dikke bodem. 
  4. Koolraap schillen, in kleine blokjes snijden, samen met de kokosmelk toevoegen aan de uien en in 10 à 15 min gaar stoven. 
  5. Pinda’s doppen. 
  6. Pinda’s en spek toevoegen aan de koolraap. 
  7. Lekker met haver of rijst en een salade van veldsla en zuurkool.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen