Sluiten

Knolselderij gegratineerd met kaas en sesamzaad

  1. Knolselderij gegratineerd met kaas en sesamzaad

400 g knolselderij

1 ui

1 tomaat

150 g belegen kaas

4 el sesamzaad

olijfolie


  1. Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden en fruiten in olie. 
  2. Tomaat klein snijden, steel aanzet wegsnijden en toevoegen aan de uien. 
  3. Knolselderij schillen, in kleine blokjes snijden, met een klein scheutje water toevoegen aan de uien en ongeveer 10 min stoven. 
  4. Grill voorverwarmen. 
  5. Sesamzaad roosteren in een droge koekenpan totdat de zaden lichtbruin kleuren en lekker geuren. 
  6. Kaas raspen. 
  7. Groenten in een ovenschaal scheppen.
  8.  Kaas en sesamzaad mengen en over de groenten strooien. 
  9. Groenteschotel in de oven zetten en grillen totdat een krokant korstje is ontstaan.
  10.  Lekker met pasta, gierst of haver en een groene salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen