Sluiten

Wortelpeterselie met knoflook, tijm en kaneel

  1. Wortelpeterselie met knoflook, tijm en kaneel

400 g wortelpeterselie

1 ui

2 tenen knoflook

2 el tomatenpuree

1 tl tijm

1/2 tl kaneel

zeezout naar smaak

olijfolie


  1. Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden. 
  2. Ui fruiten in olie.
  3.  Knoflook fijn hakken en toevoegen aan de uien. 
  4. Wortelpeterselie wassen, indien nodig schillen met een dunschiller, in kleine blokjes snijden en met een klein scheutje water toevoegen aan de uien. 
  5. Overige ingrediënten toevoegen en ongeveer 10 min laten stoven. 
  6. Lekker met gehaktballetjes of gebakken tempé, pasta of rijst en een salade van veldsla of winterpostelein.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen