Sluiten

Andijvie en kip met een krokant korstje

  1. Andijvie en kip met een krokant korstje

1 struik andijvie

2 kipfilets

25 g sesamzaadjes

1/2 ei

1 el. bloem

mespunt witte peper

snufje zeezout

olijfolie


  1. Bladeren van de andijvie los snijden, wassen, in smalle reepjes snijden en in een bodempje water in 5 à 10 min gaar koken. 
  2. Ei klutsen. 
  3. Kip schuin op de draad in dunne reepjes snijden en het ei er door mengen. 
  4. Sesamzaad, bloem, peper en zout mengen. 
  5. Kip reepjes er door halen tot ze rondom zijn gepaneerd. 
  6. Goed aandrukken en in ongeveer 5 à 10 min krokant bakken in olie.
  7. Samen serveren evt wat komkommer

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen