Gnocchi: Aardappelen in de schil, in ongeveer 20 min goed gaar koken. Af laten koelen, schillen en door een zeef wrijven.
Ei klutsen. Bloem, zout en het ei mengen met de aardappels.
Werkvlak met bloem bestuiven en het deeg tot een rolletje van ongeveer 1 cm doorsnede uitrollen. Schuin afsnijden in stukjes van 2 cm. Minimaal een half uur in de koelkast weg zetten.
Gnocchi in kokend water scheppen en 2 à 4 min laten koken. Nog heel even doorkoken wanneer de gnocchi boven komt drijven.Tomatensaus:
Tomaten in stukjes snijden. Steelaanzet verwijderen.
Knoflook fijn hakken. Tomaten met knoflook aan de kook brengen zonder water toe te voegen. Ongeveer 5 minuten zachtjes laten koken.
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.