Sluiten

Salade met granaatappel, walnoten en feta

  1. Salade met granaatappel, walnoten en feta

1/2 kropsla

1 granaatappel

handje hazelnoten

100 g feta

3 el olijfolie

2 tl honing

1 el (appel)azijn

  1. Bladeren van de sla los halen, wassen en uit laten lekken. 
  2. Noten fijn hakken. 
  3. Granaatappel halveren en de rode vruchtjes eruit halen.Zorg dat er geen witte velletjes bijzitten, die zijn heel bitter.
  4.  Feta raspen op een grove rasp. 
  5. Dressing maken door olie, honing en azijn te mengen door de ingrediënten door elkaar te roeren en daarna goed te schudden in een afgesloten potje. 
  6. Sla verdelen op een platte schaal.
  7.  Rode granaatappelvruchtjes en hazelnoten over de salade verdelen. 
  8. Dressing over de salade schenken. 
  9. Feta over de salade strooien.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen