Sluiten

Paprika en prei gegratineerd met blauwschimmelkaas

  1. Paprika en prei gegratineerd met blauwschimmelkaas

Met prei gevulde paprika

1 paprika

200 g prei

150 g blauwschimmelkaas

2 el zonnebloempitjes

olijfolie

  1. Paprika’s in de lengte halveren. Zaad verwijderen. 
  2. Prei in de lengte halveren, uitspoelen, in kleine stukjes snijden en in 5 à 10 min gaar stoven in olie en een klein scheutje water. 
  3. Grill voorverwarmen. 
  4. Zonnebloempitjes roosteren in een droge koekenpan, op een middelhoog vuur, tot ze licht bruin kleuren. 
  5. Kaas verkruimelen. 
  6. Zonnebloempitjes door de prei roeren. Prei over de halve paprika’s verdelen. Kaas over de prei verdelen. Gevulde paprika’s ongeveer 5 min gratineren onder de grill. 
  7. Lekker met aardappelpuree.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen