Sluiten

Pittige pasta op een bedje van sla

  1. Pittige pasta op een bedje van sla

Spaghetti met forelfilet, rozijnen en zonnebloempitjes 

1/2 krop eikenbladsla

200 g spaghetti

200 g forelfilet

10 g rozijnen

10 g zonnebloempitjes

1 el tamari of shoyusaus

olijfolie


  1. Rozijnen minimaal 30 min laten weken in heet water. 
  2. Slabladeren los trekken, wassen en uit laten lekken. 
  3. Spaghetti koken zoals op de verpakking beschreven staat. 
  4. Zonnebloempitjes roosteren in een droge koekenpan, op een middelhoog vuur, tot ze lichtbruin kleuren. 
  5. Sla over de borden verdelen. 
  6. Overige ingrediënten mengen. 
  7. Pasta op de sla scheppen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen