Sluiten

Andijvie met salami, ui en tomaat

  1. Andijvie met salami, ui en tomaat

Italiaans lekker

300 g andijvie

1 grote ui

2 tomaten

200 g salami

olijfolie


  1. Salami in blokjes snijden en kort bakken in olie op een middelhoog vuur. 
  2. Ui op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden.
  3.  Salami uit de pan scheppen en apart bewaren. 
  4. Uien toevoegen aan de hete olie en een paar minuten fruiten.
  5.  Kroontje en steelaanzet van de tomaten verwijderen. Tomaten in stukjes snijden en toevoegen aan de uien.
  6.  Andijviebladeren van de struik los halen, wassen, in reepjes snijden, toevoegen aan de uien en in 5 à 10 min gaar stoven. 
  7. Lekker met pasta of rijst en een wortelsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen