Sluiten

Septembertoast

  1. Septembertoast

1 bakje champignons

2 stengels groenselderij

1 rode paprika

1 ui

verse tijm of 1 tl gedroogde tijm

zeezout naar smaak

vers gemalen peper

roomboter


  1. Champignons schoon wrijven met een keukenpapiertje en in dunne plakjes snijden
  2. Ui op wortelkantje neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee, in smalle partjes snijden. Ui en champignons bakken in boter. 
  3. Groenselderij in dunne plakjes snijden. 
  4. Paprika in kleine stukjes snijden. 
  5. Groenselderij, paprika, tijm, zout en peper toevoegen en even doorwarmen. 
  6. Lekker op warme toast.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen