Sluiten

Suikermaïs met tijm en kaas

  1. Suikermaïs met tijm en kaas

2 suikermaïs

4 plakjes pittig belegen kaas

verse tijm

vers gemalen peper

klein beetje kaneel


  1. Maïs met blad in ongeveer 30 min gaar stoven in een wijde pan met 2 cm water. Let goed op dat er water in de pan blijft.
  2.  Maïskorrels van met blad gestoofde kolven zijn smaakvoller. 
  3. Tijmblaadjes van de takjes plukken. 
  4. Blad van de maïskolven aan één kant open vouwen. 
  5. Tijm en kaneel op de maïs strooien. Peper er boven malen. 
  6. Kruiden afdekken met de plakjes kaas en de maïs weer dicht vouwen. 
  7. Kaas even laten smelten. Daarna het blad en de beschermdraden van de maïs verwijderen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen