Sluiten

Snijbonen met spek, paprika en Thaise gembersaus

  1. Snijbonen met spek, paprika en Thaise gembersaus

400 g snijbonen

1/2 rode of gele paprika

100 g dobbelsteentjes spek of 200 g gerookte tofu

2 el volle kwark

3 el Thaise gembersaus

olijfolie

Wanneer je dit recept maakt met gerookte tofu voeg dan ook wat zeezout toe.

  1. Spek bakken in olie. Snijbonen afhalen, in stukjes van 2 cm snijden en in ongeveer 10 min gaar koken in een bodempje water. 
  2. Paprika in kleine stukjes snijden en aan het spek toevoegen. 
  3. Snijbonen zo nodig afgieten en toevoegen aan het spek. Kwark en gembersaus toevoegen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen