Sluiten

Italiaanse pastasalade met bessen

  1. Italiaanse pastasalade met bessen

1/2 krop sla

200 g penne

verse basilicum

2 tenen knoflook

50 g olijven

4 gedroogde tomaatjes in olie

100 g blauwe bessen of 75 g rode bessen

100 g Parmezaanse kaas

vers gemalen peper

olijfolie

lijnzaadolie


  1. Slabladeren los trekken, wassen en uit laten lekken.
  2. Penne gaar koken zoals op de verpakking beschreven staat. 
  3. Kaas raspen op een fijne rasp. 
  4. Olijven en tomaatjes klein snijden. Knoflook pellen, fijn hakken en even fruiten in olijfolie. 
  5. Basilicum in stukjes scheuren. 
  6. Pasta mengen met knoflook, tomaatjes, olijven, basilicum, peper en bessen. 
  7. Net zoveel olie toevoegen totdat de pasta lekker smeuïg is. 
  8. Slabladeren verdelen op een platte schaal. Pasta op de sla serveren. Kaas erover strooien.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen