Sluiten

Mediterrane andijvieschotel

  1. Mediterrane andijvieschotel

400 g andijvie

200 g gekookte kikkererwten

1 ui

1 tomaat

75 g olijven

verse oregano of 1 tl gedroogde oregano

1 el honing

vers gemalen peper

olijfolie


  1. Bladeren van de andijvie los snijden, wassen en in smalle reepjes snijden. 
  2. Olijven in ringetjes snijden. Ui pellen, fijn snijden en fruiten in olie. 
  3. Tomaat van kroontje en steelaanzet ontdoen, klein snijden, toevoegen aan de uien en 5 min fruiten. 
  4. Kikkererwten toevoegen en nog eens 5 min fruiten. 
  5. Andijvie toevoegen en in een paar minuten al roerende laten slinken. 
  6. Andijvie op smaak maken met peper, olijven, honing en oreganoblaadjes. 
  7. Lekker met rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen