Sluiten

Spaghetti bolognese

  1. Spaghetti bolognese

200 g (boekweit)spaghetti

250 g tomaten

200 g gehakt

verse basilicum

2 tl honing

1/2 tl kaneel

zeezout naar smaak

mespunt witte peper

olijfolie


  1. Eenvoudige spaghetti bolognese. 
  2. Spaghetti gaar koken zoals op de verpakking beschreven staat. 
  3. Tomaten ontdoen van de kroontjes, wassen en klein snijden. Harde steelaanzet eruit snijden en weggooien. Tomaten zonder water in 5 à 10 min tot moes koken. 
  4. Gehakt roerbakken (rullen) in olie. Tomaten door een zeef drukken en mengen met het gehakt. 
  5. Saus op smaak maken met honing, kaneel, peper en zout.
  6.  Basilicum in stukjes scheuren en over de saus serveren.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen