Sluiten

Paksoi en gehaktballetjes met munt

  1. Paksoi en gehaktballetjes met munt

400 g paksoi

200 g gehakt

verse munt naar smaak

1 à 2 el. ketjap manis

zeezout naar smaak

olijfolie

  1. Munt fijn hakken en mengen met gehakt, ketjap en zout. Maak hiervan per persoon 4 stevige balletjes. Balletjes op een laag vuur in ongeveer 20 min krokant en gaar bakken in olie. 
  2. Bladeren van de stronk van de paksoi snijden, wassen en klein snijden. 
  3. Gehaktballetjes uit de olie scheppen en bewaren. 
  4. Paksoi in de hete olie scheppen en een paar minuten op een hoog vuur roerbakken. 
  5. Lekker rijst of een ander graan en een wortelsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen