Sluiten

Snijbiet met kip en verse salie

  1. Snijbiet met kip en verse salie

300 g snijbiet

1 wortel

1 bosui

200 g kipfilet

verse salie

zeezout naar smaak

olijfolie


  1. Wortelen schoon boenen met een groenteborstel en raspen op een grove rasp. 
  2. Snijbiet wassen en klein snijden. 
  3. Kipfilet in kleine stukjes snijden of knippen en krokant bakken in olie. 
  4. Het groene loof van de bosui snijden en apart bewaren. 
  5. Ui fijn snipperen. 
  6. Kipfilet uit de olie scheppen en apart bewaren.
  7.  Ui in bakvet fruiten. 
  8. Geraspte wortel toevoegen en even roerbakken. 
  9. Snijbiet met een heel klein scheutje water toevoegen en in 5 à 10 min gaar stoven. 
  10. Loof van bosui en salie fijn hakken en samen met de gebakken kip toevoegen aan de groenten. 
  11. Op smaak maken met zout. Lekker met rijst of een ander graansoort.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen