Sluiten

Gebakken spitskool met rijst en garnalen

Smakelijk gerecht met rijst en spitskool. Voeg meer groenten toe als je wilt, zoals bijvoorbeeld paksoi, courgette, tomaat en ui. 

  1. Gebakken spitskool met rijst en garnalen

Ingrediënten:

  • 1/2 spitskool
  • 1 ui
  • 100 g garnalen
  • 160 g (zilvervlies)rijst
  • een scheutje tamari
  • olijfolie


Bereiding:

  1. Rijst gaar koken zoals op de verpakking beschreven staat en laten afkoelen. 
  2. Ui fijn snipperen en fruiten in olie.
  3.  Kool in dunne reepjes snijden, samen met tamari toevoegen aan de uien en roerbakken tot de kool gaar maar nog knapperig is. 
  4. Rijst en garnalen toevoegen en al roerende goed doorwarmen.

Porties

2 porties

Bereidingstijd

10 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

20 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen