Sluiten

Sla met Mexicaanse bonensalsa

  1. Sla met Mexicaanse bonensalsa

1/2 krop sla

2 bekers gekookte bruine bonen

2 enkele kipfilets

1/4 stengel rabarber (of 1 el citroensap)

10 olijven

verse bieslook

2 el crème fraîche

2 el tomatenpuree

vers gemalen peper

zeezout naar smaak

olijfolie


  1. Slabladeren van de stronk plukken, wassen en uit laten lekken. 
  2. Kipfilets in stukjes snijden of knippen en krokant bakken in olie. 
  3. Rabarber in dunne plakjes snijden. 
  4. Olijven in ringetjes snijden.
  5.  Bieslook fijn knippen. 
  6. Sla op een platte schaal verdelen.
  7.  Overige ingrediënten mengen en op de sla scheppen
  8. Lekker met gebakken aardappelen of rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen