Sluiten

Koolrabi met Hollandse appel

  1. Koolrabi met Hollandse appel

1 à 2 koolrabi’s

75 g oude komijnekaas

30 g pecannoten of zonnebloempitjes

verse bieslook

1 appel

1/2  ui

1 el tamari of shoyu

1 el jam

3 el (olijf)olie


  1. Koolrabi schillen met een dunschiller, in dunne plakjes snijden. 
  2. Kaas in kleine blokjes snijden. 
  3. Appel in schijfjes snijden. 
  4. Ui in ringen snijden.
  5.  Deze ingrediënten mengen. 
  6. Dressing maken van tamari, jam en olie. Dit gaat goed met een kleine garde. 
  7. Dressing over de salade schenken. pecannoten of zonnepitten roosteren in een droge koekenpan en over de salade strooien.
  8. Bieslook fijn knippen en over de salade strooien.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen