Sluiten

Rabarberjam

  1. Rabarberjam

400 g rabarber

200 g bananen

200 g gedroogde abrikozen

1/2 liter appeldiksap

1 à 2 tl. kaneel

1 zakje geleermiddel à 15 g (marmello 1)

3 à 4 jampotjes


  1. Jampotjes uitkoken in water. 
  2. Rabarber, bananen en abrikoosjes in kleine stukjes snijden en samen met kaneel en geleermiddel in diksap koken tot de rabarber en de abrikoosjes zacht zijn. Eventueel pureren. 
  3. Jam zo heet mogelijk in de potjes schenken. 
  4. Deze jam is vier weken houdbaar. In de koelkast bewaren.
  5.  Lekker op brood, in toetjes of gebak en in dressings.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen