Sluiten

Spitskool met kipfilet en pindakaas

  1. Spitskool met kipfilet en pindakaas

1/2 spitskool,ongeveer 400 g

2 uien

200 g kipfilet

2 1/2 el pindakaas 

een scheutje ketjap manis

olijfolie


  1. Kipfilet in kleine stukjes knippen. 
  2.  Uien fijn snijden.  
  3. Kool in reepjes snijden en in 5 à 10 min gaar stoven in een bodempje water.
  4.  Kip en ui samen bakken in olie. Wanneer de kip gaar is, kool toevoegen. 
  5. Even roerbakken.
  6.  Pindakaas en ketjap toevoegen. 
  7. Eventueel een scheutje water toevoegen om het geheel smeuïger te maken.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen