Sluiten

Lentekriebels

  1. Lentekriebels

250 g meiraapjes

2 grote uien

100 g ham

75 g gepelde walnoten

1/2 bosje citroenmelisse of een scheutje citroensap

een paar sprieten bieslook

een scheutje slagroom

evt zeezout naar smaak

vers gemalen peper

olijfolie


  1. Ui schillen, op het wortelkantje neerzetten en halveren.Beide helften plat neerleggen en met de lijnen van de ui in partjes snijden. 
  2. Uien roerbakken in olie. Loof van de meiraapjes snijden, de knolletjes klein snijden en toevoegen aan de uien. Met een scheutje water in 5 à 10 min gaar stoven. 
  3. Mals loof fijn snijden. 
  4. Walnoten fijn hakken. 
  5. Ham in kleine blokjes snijden. 
  6. Bieslook fijn knippen. 
  7. Citroenmelisse fijn hakken. Ham, walnoten, slagroom en fijngehakt loof en kruiden toevoegen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen