Sluiten

Spruiten met gehakt en amandel-rozenbotteldressing

  1. Spruiten met gehakt en amandel-rozenbotteldressing

400 g spruitjes

200 g gehakt

100 g bulghur

1 tl zeezout

1/2 tl peper

50 ml natu-C

1 el amandelpasta


Bulghur 20 à 30 min weken in kokend water. Als de bulghur zacht is het water afgieten. Bulghur laten uitlekken en afkoelen. Spruitjes afhalen en in een bodempje water in 5 à 10 min gaar koken. Bulghur mengen met gehakt, zout en peper en er tussen je handen 6 balletjes per persoon van draaien. Balletjes in olie op een middelhoog vuur in ongeveer 20 min krokant en gaar bakken. Natu-C en amandelpasta goed mengen tot een dressing. Dit gaat goed met een kleine garde. Spruitjes serveren met gehaktballetjes en amandel-rozenbotteldressing. Lekker met een klein schepje aardappelpuree en veldsla. 

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen