Sluiten

Knolselderijstamppot

  1. Knolselderijstamppot

500 g knolselderij

600 g aardappelen

1/2 bosje bladselderij

1/2 pakje tempeh

olijfolie

scheutje tamari

1 dl slagroom

2 el mosterd

zeezout naar smaak


Tempeh in kleine stukjes snijden en in ongeveer 20 min krokant bakken in olie op een laag vuur. Aardappelen en knolselderij schillen en in kleine stukjes snijden. Aardappelen aan de kook brengen in een klein laagje water. Na ruim 5 min knolselderij toevoegen en samen in ongeveer 15 min gaar koken. Bladselderij fijn hakken. Tempeh afblussen met een scheutje tamari. Goed roeren en het vuur meteen uitzetten. Slagroom en mosterd verwarmen. Goed roeren en niet laten koken. Slagroom bij de aardappelen en knolselderij schenken en tot puree stampen. Bladselderij erdoor roeren en op smaak brengen met zout. Stamppot serveren met stukjes tempeh.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen