Sluiten

Pittige sperziebonen

  1. Pittige sperziebonen

250 g sperziebonen

1/2 rode ui

1/2 teentje knoflook

1/2 rode paprika

1/2 Spaanse peper

olijven

olijfolie

1/4 citroen

zout

versgemalen peper


Breng een pan met water op hoog vuur aan de kook. Maak de bonen schoon en kook ze beetgaar. Spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Pel de ui en snijdt in grove stukken. Pel en snijdt de knoflook fijn. Snijd de paprika in repen. Snijd de olijven en de Spaanse peper in ringetjes. Verhit de grillpan. Gril de bonen, paprika, olijven, knoflook, Spaanse peper en ui op hoog vuur. Blus af met het citroensap en breng op smaak met zout en peper.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen