Sluiten

Aardappelsalade met makreel en rode bessen

Maaltijdsalade met lekker brood of bijgerecht bij de bbq bijvoorbeeld. met risse accentjes door de rode bes.

  1. Aardappelsalade met makreel en rode bessen

300 g nieuwe aardappels

1/2 grote gerookte makreel, schoongemaakt en in stukken

1/2 bosje radijs in plakjes gesneden

1 1/2 bosuitje in ringetjes

1/2 el kappertjes

50 g rode bessen, gewassen en gerist

half zakje veldsla, gewassen

heel klein bosje peterselie, heel fijngesneden

Voor de dressing:

1 1/2 el zure room

1 el mierikswortelsaus

1/2 el mayonaise

flinke hand bieslook, klein geknipt


Kook de aardappels in de schil gaar en laat ze enigszins afkoelen. Snijd ze in niet al te kleine stukjes, het moet een beetje een stoere salade worden. Klop de dressing, eventueel een verdund met wat water. Schep de dressing door de nog lauwe aardappels. Leeg het zakje veldsla in een mooie schaal , schep de aardappelsalade erop en verdeel de rest van de ingrediënten erover. Strooi tot slot de peterselie erover.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen