Knapperig en fris bijgerecht van bloemkool, aangevuld met ander groente. Ideaal om restjes op te maken. Lekker bij een gegrilde vegaburger of een gebakken visje.
1/2 bloemkool (in stukjes)
1 1/2 tl mosterdzaad
1 el honing
3 tl komijnzaad
50 ml olijfolie
25 ml dragonazijn
peper en zout
250 g andere groenten (bv. tomaat/venkel/bleekselderij)
1.Grill de bloemkool in een scheut olijfolie met mosterdzaad en komijnzaad.
2.Maak een marinade van de azijn, olie, honing, peper en zout.
3. Meng met de bloemkool en andere groenten en laat minstens een uur intrekken.
4.Laat uitlekken en gebruik een deel van de marinade als dressing.
Tip: Serveer met verse kruiden, aardappeltjes uit de oven en een lekker visje of vegetarische steak.
-
-
-
-