Sluiten

Zoetzure bloemkool salade

Knapperig en fris bijgerecht van bloemkool, aangevuld met ander groente. Ideaal om restjes op te maken. Lekker bij een gegrilde vegaburger of een gebakken visje.

  1. Zoetzure bloemkool salade

1/2 bloemkool (in stukjes)

1 1/2 tl mosterdzaad

1 el honing

3 tl komijnzaad

50 ml olijfolie

25 ml dragonazijn

peper en zout

250 g andere groenten (bv. tomaat/venkel/bleekselderij)  

1.Grill de bloemkool in een scheut olijfolie met mosterdzaad en komijnzaad.

2.Maak een marinade van de azijn, olie, honing, peper en zout.

3. Meng met de bloemkool en andere groenten en laat minstens een uur intrekken. 

4.Laat uitlekken en gebruik een deel van de marinade als dressing. 

Tip: Serveer met verse kruiden, aardappeltjes uit de oven en een lekker visje of vegetarische steak.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen