Sluiten

Waterkers met blauwe schimmelkaas en peer

  1. Waterkers met blauwe schimmelkaas en peer

1 á 2 rijpe peren, geschild en in dunne plakjes gesneden

15 g walnoten

1 zakje waterkers, gewassen

100 g blauwe schimmelkaas (bijvoorbeeld roquefort), verkruimeld

Dressing:

1/2 el honing

1 el mosterd

2 el notenolie

1 el olijfolie

peper

zout

Rooster de walnoten in een hete oven of in een droge koekenpan. Laat afkoelen en verkruimel de noten. Verhit de grillpan en gril de plakjes peer. Doe de waterkers in een slakom. Meng de stukjes schimmelkaas, gegrilde peer en de geroosterde noten door de salade. Meng de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar. Giet de dressing over over de salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen