Sluiten

Romige pasta met snijbiet

170 g spaghetti

1 uien

1/2 teen knoflook

75 g spekblokjes

1/2 courgette

200 ml sojaroom

125 g cherry pruimtomaten

125 g snijbiet

1/2 bosje peterselie

peper en zout

Kook de pasta in 10 minuten beetgaar. Snipper de ui en fruit deze aan met de knoflook en de spekblokjes. Snijd ondertussen de courgette in blokjes en bak deze een paar minuten mee met de uien. Schenk de sojaroom erbij en breng het geheel aan de kook, laat op laag vuur nog een paar minuten pruttelen onder regelmatig roeren. Halveer de cherry pruimtomaten en snijd de snijbiet en peterselie grof. Voeg dit samen met de tomaten bij de saus en laat nog een minuutje op het vuur staan. Breng op smaak met peper en zout. Roer de saus door de pasta en serveer meteen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen