Sluiten

Ondergaande zon

Gegratineerde knolselderij met duindoorndressing

1 knolselderij

4 plakken oude kaas

olijfolie

3 tl duindoornjam

1/2 citroen

Knolselderij schillen en elke knol in 4 plakken snijden. De kleine stukjes selderij die overblijven kunnen worden bewaard in de koelkast voor in een soep of stoofpotje. Knolselderij 5 à 10 min koken totdat ze gaar maar nog stevig is. Grill voorverwarmen. Knolselderij laten uitlekken. Iedere schijf met een plakje kaas bedekken. Gratineren onder de grill totdat de kaas gesmolten is en een lichtbruin korstje heeft. Knolselderij serveren met de duindoorndressing. Lekker met een groene of venkelsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen