Sluiten

Bonen in zalm curry

  1. Bonen in zalm curry

300 g snijbonen of sperziebonen

200 g zalmfilet

2 bosuitjes

1/2 bosje verse koriander

1 el citroensap

zeezout naar smaak

vers gemalen peper

1 el kerriepoeder

1,5 dl volle yoghurt

1 scheutje olijfolie

Zalm in stukken van 3 cm snijden en inwrijven met citroensap, zout en peper. Punten van de bonen snijden en zo nodig de draad ermee af trekken. Bonen in stukjes snijden van 2 à 3 cm. Bonen beetgaar koken in een bodempje water in 10 à 15 minuten. Bosuitjes in stukken snijden van 2 cm. Olie verwarmen en kerriepoeder er door roeren. Bosui toevoegen en een paar minuten bakken. Zalm en bonen toevoegen en nog eens een paar minuten bakken. Daarna voorzichtig de yoghurt erdoor roeren zodat de zalm niet helemaal uit elkaar valt. Nog een paar minuten zachtjes laten sudderen. Koriander fijn hakken en toevoegen. Eventueel nog zout toevoegen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen