Sluiten

Maïs in tomaten-yoghurtsaus

2 maïskolven

250 g tomaten

2 uien

1 el fijngehakte verse basilicum

vers gemalen peper

1 dl (volle) yoghurt

zeezout naar smaak

1 scheutje olijfolie

Maïs met blad in ongeveer 30 min gaar stoven in een wijde pan met 2 cm water. Let goed op dat er water in de pan blijft. Maïskorrels van met blad gestoofde kolven zijn smaakvoller. Ui fijn snijden en fruiten in olie op een laag vuur totdat ze glazig is. Tomaten klein snijden, toevoegen en aan de kook brengen en 25 min laten sudderen op een laag vuur. Basilicum fijn hakken. Basilicum, yoghurt, zout en peper toevoegen. Tomatensaus in een platte schaal schenken. Maïskolven pellen en in ringen van 2 à 3 cm snijden. Leg ze in de tomatensaus.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen