Sluiten

Aubergine paté

  1. Aubergine paté

1 aubergine

2 eieren

2 tomaten

1 teen knoflook

3 takjes verse koriander

scheutje olijfolie

zeezout

vers gemalen peper


Aubergine in z’n geheel ongeveer 15 min. roosteren in een ovenschaal op de onderste stand in de oven op 200 C. Aubergine laten afkoelen en fijn snijden. (Evt. de aubergine schillen.) Eieren koken totdat ze hard zijn, pellen en fijn snijden. Tomaten fijn snijden. Knoflook pellen en fijn hakken. Aubergine, eieren, tomaten en knoflook prakken met een vork, of kort in de keukenmachine, tot een rul mengsel. Olijfolie al roerende toevoegen. Koriander fijn hakken en toevoegen. Paté op smaak maken met peper en zout. Lekker op een toastje bij de borrel of als voorgerecht met sla.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen