Sluiten

Omelettenflat

300 g snijbiet

50 g kwark

25 g oude kaas

2 eieren

1/2 dl water

2 el bloem

1/4 tl 

zout

olijfolie

Eieren, water, bloem en zout mengen en door elkaar klutsen met een vork. Klop het mengsel niet schuimig. Bak per persoon 2 dunne omeletten. Snijbiet in 5 à 10 min gaar smoren in een scheutje olie. Kaas raspen. Kwark en kaas door de snijbiet roeren. Verdeel het snijbiet mengsel in porties, 1 minder dan het aantal omeletten. Leg een omelet op een plat bord, verdeel met een lepel een portie snijbiet over het ei en bedek het met een volgende omelet. Ga zo door totdat alle snijbiet en omeletten opgestapeld zijn.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen