Sluiten

Radijsjes in een dubbeldip

  1. Radijsjes in een dubbeldip

1 bosje radijs

2 el olijfolie

1 el (appel)azijn

1/2 tl zeezout

1/2 tl komijnpoeder

1 tl sesamzaad

1 takje verse koriander

Radijsjes wassen. Loof 1,5 cm boven de radijsjes afsnijden. De groene pluimpjes dienen als handvat voor het dippen. Olie en azijn mengen. Dit gaat goed met een hele kleine garde. Sesamzaad roosteren op een middelhoog vuur in een droge koekenpan. Koriander fijn hakken. Zout, sesamzaad, komijn en koriander mengen. Radijsjes eerst in het olie-azijnmengsel dopen en daarna in het kruidenzout. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of bij de borrel.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen