Sluiten

Spitskool verrijkt met asperge gerold in zalm

  1. Spitskool verrijkt met asperge gerold in zalm

1/2 spitskool

2 dikke of 4 dunne asperges

2 plakjes gerookte zalm

2 takjes verse dille of 1/2 tl gedroogde dille

1 tl honing

1 scheutje olijfolie

Spitskool wassen, in dunne reepjes snijden en in ongeveer 10 min gaar stoven in olie met een klein beetje water. Asperges van onder het kopje naar beneden schillen met een dunschiller. Het droge voetje wegsnijden. Asperges in ongeveer 10 min gaar koken. Dille fijn hakken en mengen met de honing. Mengsel door de spitskool roeren. Eventueel zeezout toevoegen. Asperges afgieten en in de zalm rollen. Aspergerolletjes op de spitskool serveren. Aspergeschillen en kookvocht kunt u bewaren voor bouillon of soep.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen