Sluiten

Snijbiet en rabarber met roomkaas

Snijbiet en rabarber in een romige kaassaus.

  1. Snijbiet en rabarber met roomkaas

300 g snijbiet

1 grote stengel rabarber

135 g (geiten) roomkaas, 1 rolletje

2 tl honing

1/2 tl tijmblaadjes


Rabarber wassen. Voetje en bovenkantje weg snijden en in stukjes van 3 cm snijden. In een klein pannetje opzetten met een bodempje water op een vlamverdeler. Snijbiet wassen en in grove stukken snijden. Wanneer de rabarber in sliertjes uit elkaar valt snijbiet toevoegen. Goed roeren. Eventueel een klein beetje water toevoegen. In 5 à 10 min de snijbiet beetgaar koken. Roomkaas en honing toevoegen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen