Sluiten

Koolrabi salade met komkommer

Knapperige, frisse lentesalade. Bijgerecht dat bij veel gerechten past. Bijvoorbeeld lamskoteletjes

  1. Koolrabi salade met komkommer

1/2 koolrabi

1/2 komkommer

1 stengel verse munt of 1/2 tl gedroogde munt

10 zwarte olijven

vers gemalen zwarte peper

1 scheutje olijfolie


Koolrabi schillen en in kleine blokjes snijden. Komkommer wassen en in even kleine blokjes snijden. Munt wassen. Muntblaadjes van de stengel plukken en fijn hakken. Olijven in dunne ringetjes snijden. Alle ingrediënten door elkaar mengen. Tip: Koolrabi bevat veel vitamine C en ijzer. Eet ze daarom geregeld rauw in de lente, wanneer ze nog zo lekker mals zijn.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen