Sluiten

Bosbiet met gember en knoflook

Mals geheel in de lente

loof van 1 bos biet

1 bos biet

1,5 cm verse gember of 1/2 tl gemberpoeder

1 teentje knoflook

zeezout naar smaak

(olijf)olie om in te stoven

Loof van de bieten los snijden en wassen. Biet wassen, schillen met een dunschiller en raspen met een grove rasp. Knoflook pellen en fijn hakken. Olie verwarmen in pan met dikke bodem. Knoflook toevoegen en een paar minuten fruiten op een laag vuur. Loof kleiner snijden en met de bietenrasp en een klein scheutje water toevoegen. In 10 à 15 min gaar stoven. Gember schillen en raspen op een fijne rasp. De laatste paar minuten meestoven. Zout toevoegen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen