Sluiten

Andijvie met Marokkaanse kip

  1. Andijvie met Marokkaanse kip

400 g andijvie

200 g kipfilet

2 tenen knoflook

1 tl kaneel

zeezout naar smaak

een scheut olijfolie 

Stronk en eventueel lelijke buitenste bladeren van andijvie verwijderen. Andijvie wassen door de struik onderste boven, een paar keer snel in een emmer water onder te dompelen. Bladeren los halen en zo nodig afspoelen. Andijvie in reepjes snijden. Knoflook schillen en fijnhakken. Kip in stukjes snijden of knippen met een schaar. Olie verwarmen. Knoflook, kaneel, zout en kip even bakken. Andijvie met een klein scheutje water toevoegen. Op een middelhoog vuur in 10 min gaar stoven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen