Sluiten

Bloemkoolsoep met banaan en blauwe kaas

Bijzondere soep om eens te maken als voorafje bij een etentje met gasten. Je zult versteld staan van de aparte smaak die de banaan geeft aan deze soep.

  1. Bloemkoolsoep met banaan en blauwe kaas

Bloemkoolsoep met kaas, rozemarijn en banaan

1/2 liter water

300 g bloemkool

1/2 el rozemarijnnaaldjes of 1/2 tl rozemarijnpoeder

1 banaan

100 g (geiten)blauwschimmelkaas

handje walnoten

Bloemkool in stukjes snijden en met rozemarijn in ongeveer 15 min gaar koken. De bloemkool moet zacht zijn. Banaan in plakjes snijden en laatste paar minuten meekoken. Soep pureren met een roerzeef of staafmixer. Kaas in blokjes snijden, toevoegen aan de soep en op een laag vuur al roerende laten smelten. Soep niet meer laten koken. Maak af met wat gehakte, geroosterde walnoten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen