Sluiten

Rijke salade met pindadressing

  1. Rijke salade met pindadressing

winterpostelein of veldsla

2 tomaten

1 aardpeer

1/2 bakje alfalfa

3 takjes verse peterselie

1 tl korianderzaad of 1/2 tl gemalen koriander (ketoembar)

1/2 rode peper

1 citroen

2 el ongezouten pinda’s

1 el tamari

1 el oersuiker of honing


Pinda’s fijnhakken. Peper in de lengte halveren, de zaadjes verwijderen en in piepkleine stukjes hakken. Citroen uitpersen en de helft van de schil raspen. Citroensap en rasp, pindastukjes en de peper mengen met suiker, tamari en koriander. Dressing een tijdje laten staan. Winterpostelein of sla op een platte schaal verdelen. Peterselie fijn snijden. Aardperen raspen. Peterselie en aardperen door elkaar mengen en over de sla verdelen. Tomaten in partjes snijden en over de sla verspreiden. De dressing over de salade gieten. Alfalfa in plukjes over de sla verdelen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen